• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Ny Silkeborg-spiller er faldet godt til

Ny Silkeborg-spiller er faldet godt til
Illustration

Morten Beck Andersen har fået en god start i Silkeborg.

Af Ole Hoffskov

Silkeborg har i Marvin Pourié en kandidat til den bedste angriber i den næstbedste danske række, men det er stadig uvist, om tyskeren også er på kontrakt i Søhøjlandet, når transfervinduet smækker i i starten af september, og derfor har Silkeborg garderet sig og hentet angriberen Morten Beck Andersen i Skive.

Den 25-årige angriber, der i sidste sæson scorede 18 mål for Skive i NordicBet Ligaen, kan godt mærke, at han er havnet på et højere niveau, men ellers er skiftet til SIF gået uden problemer.

- Det er først og fremmest rammerne her i Silkeborg, der er den store forskel. Hele set-uppet er til fuldtidsfodbold, men i det sidste år i Skive trænede vi også fem gange om ugen, så overgangen har været uproblematisk. Nu handler det om at lære holdkammeraterne endnu bedre at kende rent spillemæssigt. Det handler om de primære spillemæssige relationer til Jesper Bech på den offensive midtbane og de to kantspillere, som er mine nærmeste ”kollegaer,” siger Morten Beck Andersen til mja.dk.

Angriberen har underskrevet en to-årig kontrakt med Silkeborg.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - AaB

Der venter et opgør mellem to hold, der defensivt har vist meget lovende takter på det seneste.

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.