• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Nye Verhagen-oplysninger: Viborg blev lovet stort salg til Kina

Foto: Getty Images

Ifølge bold.dk er Viborg blevet lovet, at de kan skyde Bernio Verhagen af sted til Kina til vinter.

Af Mads Bye Marboe

BT kunne lørdag fortælle, at en falsk agent skaffede Verhagen aftaler i både Sydafrika og Chile.

Den falske agent udgav sig for at være Mo Sinouh fra det store internationale agentfirma Stellar Group, hvor Gareth Bale og danske Joachim Andersen er blandt klienterne.

I samme forbindelse skrev mediet, at selvsamme agent snød den sydafrikanske agent Vasili Barbis til at skaffe Verhagen en aftale i Cape Town City FC ved at hævde, at der ventede en sikker kæmpehandel rundt om hjørnet, hvor Verhagen skulle videre til Kina.

Nu er der dukket nye oplysninger op i den mystiske sag, og lørdag eftermiddag kan bold.dk kan fortælle, at NordicBet Liga-klubben ligeledes blevet lovet, at de kan tjene store penge ved at sende Verhagen videre til Hebei Elite FC fra den tredjebedste række i Kina.

Læs også:Falsk agent skaffede aftaler til mystisk Viborg-spiller

Viborg har tidligere forklaret tilgangen af Verhagen med, at han skulle styrke relationen til et større internationalt agentfirma, men hverken klubben eller hollænderen har ønsket at sætte navn på agentfirmaet.

Nu kan bold.dk desuden fortælle, at de har fået adgang til dokumenter, hvor det fremgår, at Verhagen også har været repræsenteret af Stellar Group-agenterne David Eyres og Martin Filson.

Det kommer til udtryk via mails i forbindelse med en påstået kontrakt i Dinamo Tblisi i Georgien i juli 2018, hvor Verhagen dog ikke umiddelbart har spillet, samt i forbindelse med skiftet til moldoviske Dinamo-Auto.

Mediet har været i kontrakt med Stellar Group, der ikke vil give oplysninger om konkrete spillere. De er til gengæld blevet forelagt de dokumenter og mails, som bold.dk er kommet i besiddelse af, og agentfirmaet understreger, at ingen af delene kommer fra dem.

Læs også:Stor undren: Mystisk Viborg-spiller må ikke omtale navn

Det kommer derimod fra et domæne, som hedder stellargroup.co i stedet for stellargroup.co.uk, og det er registreret i Holland.

- Det er fra en spam-emailadresse. Det ligner en, der bare har vores navne på, men det er ikke en Stella Group-mail. Vi kan ikke be- eller afkræfte noget omkring den konkrete spiller, men mailen er spam, oplyser Stellar Group over for bold.dk.

Læs også:Viborg har fortrudt forløb: Arbejder på løsning for fremtiden med Verhagen

Læs også:Mystik om Viborg-spiller: Hvis jeg ikke var god nok, ville jeg ikke være her

Læs også:Vildere end Ali Dia? Stort set ingen kender ny Viborg-spiller

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus