• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Nykøbing FC udskyder drømmen om Superligaen

Klubben fra NordicBet Ligaen havde som mål at komme i Superligaen i 2020. Det mål er nu udskudt et par sæsoner.

Af Kenneth Jensen

Der er kun én oprykker til dansk fodbolds bedste række denne sæson, og det får betydning for NordicBet Liga-klubben Nykøbing FC's ambitioner.

Hvor klubben tidligere har meldt ud, at den vil være i Superligaen i 2020, skubber klubbens ledelse nu den ambition med et par år.

Således melder klubben på sin hjemmeside, at Nykøbing FC nu først har en målsætning om at være Superliga-hold i 2022.

- Med strukturændringen i divisionen, hvor der kun er én oprykker, og med et helt nyt trænerteam ved roret, arbejder vi med en ny vision, der hedder Superliga 2022. Det giver os tid til at bygge Nykøbing FC endnu stærkere. Vi har i 2019 investeret markant i vores talentudvikling med fokus på vores lokalt forankrede spillere og trænere, der skal tegne klubbens fremtid.

- Vi vil bryde ind i top-seks i efteråret, og for indeværende sæson er dette vores indledende målsætning. Vi vil være det bedst spillende, offensive samt underholdende hold i NordicBet Ligaen, siger sportsdirektør Claus Jensen til klubbens hjemmeside og forklarer:

- Jeg kniber indimellem mig selv i armen, når jeg ser, hvor vi er kommet til som klub over de seneste fire år, og det giver grobund for stor optimisme og stor tro på at vi kan flytte klubben hen mod vores store mål med oprykning i 2022 med en lokalt forankret base både på spiller- og trænersiden. Klubben og organisationen er på et meget højt niveau, og vi går en lys fremtid i møde på alle parametre.

Klubben sluttede sidste sæson midt i rækken.

Der er som nævnt kun én oprykker, mens der er hele tre nedrykkere fra NordicBet Ligaen den kommende sæson.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.