• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Pirchert

Officielt: Fredericia lejer Esbjergs Brent McGrath

Foto: FC Fredericia

Den tidligere EfB og BIF-spiller vender tilbage til FC Fredericia på en lejeaftale, som holder ham i klubben i resten af sæsonen.

Af Oliver Pirchert

Tidligere på ugen kunne tipsbladet.dk berette, at forhandlingerne mellem Brent McGrath og FC Fredericia fandt sted. Nu afslører klubben selv, at de to parter har opnået enighed med en lejeaftale, der gælder resten af sæsonen.

Det skriver FC Fredericia på klubbens egen hjemmeside.

Dermed kommer Brent McGrath endnu engang i den røde Fredericia-trøje, men denne gang lejer klubben ham fra selv samme klub, som spilleren i første omgang blev solgt til. Siden maj 2016 har den 26-årige angriber repræsenteret blå-hvide Esbjerg.

Men da Fredericia tilbød ham en kontrakt, var tilbuddet svært at sige nej til, og det glæder i den grad direktøren hos den jyske by.

- i er rigtig glade for, at det har kunnet lade sig gøre. Det har været vores førsteprioritet at få det på plads. Vi har forhandlet med Esbjerg i lang tid, og de har til sidst accepteret vores bud, siger direktør hos Fredericia, Stig Pedersen. 

Stig Pedersen har heller ikke glemt, hvorledes Brent McGrath spillede sidst, han var hos 1. divisionsklubben.

- Brent havde en fantastisk tid, mens han var her. Han har nogle store kompetencer på fodboldbanen, men har også en enorm betydning uden for banen. Han var meget vellidt, da han sidst var her, tilføjer direktøren.

Allerede på søndag kan profilen få sit comeback i Fredericia-trøjen, når holdet møder FC Roskilde på hjemmebanen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.