• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Officielt: Vejle Boldklub henter ung brasilianer

Foto: Vejle Boldklub

Vejle Boldklub har hentet en brasiliansk offensivspiller på en toårig aftale.

Af Victor Risager

Vejle Boldklub har denne sommer sagt farvel til en af deres offensive profiler, da sidste sæsons topscorer, brasilianske Allan Sousa, er blevet udlejet til belgisk fodbold.

I Vejle kan Allan Sousas afløser være en anden brasilianer. Superliga-nedrykkerne har nemlig skrevet en toårig aftale med brasilianske João ”Vitinho” Souza. Det meddeler Vejle i en pressemeddelelse.

Den 20-årige offensivspiller har trænet med i Vejle i de forgangne uger, og her har han vist nogle spændende kompetencer. Han skal dog stadig udvikle sig, understreger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub. 

- ”Vitinho”, som han kaldes i daglig tale, har vist os, at han er en lille og hurtig spiller til de offensive positioner. Han er dygtig en-mod-en offensivt, og han besidder et spændende antrit. Der er tale om en ung spiller, som først og fremmest skal udvikle sig, og det har vi før vist, at vi har rammerne til.

- ”Vitinho” er fortsat en ung spiller, og han skal lære den skandinaviske måde at spille fodbold på, før vi kan forvente det helt store af ham. Men han besidder nogle interessante kompetencer, som vi med tiden håber at kunne bringe i spil, siger Jacob Krüger til Vejles hjemmeside.

Tidligere på sommeren hentede Vejle Boldklub også den brasilianske forsvarsspiller Nicolas Gianini Dantas.

Superliga

Mere Superliga

Fokus