• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Olof Mellberg vil have svensk bomber med til Danmark

Fremad Amager lurer på svensk vicetopscorer.

Af Ole Hoffskov

Fremad Amager var med i oprykningskampen til Superligaen helt til det sidste i den forgangne sæson, men til syvende og sidst måtte amagerkanerne opgive at følge med konkurrenterne i toppen. Det har imidlertid givet grobund for optimisme forud for den kommende sæson, hvor klubben har oprustet med et stort navn på trænerbænken.

Det er således den tidligere svenske landsholdsstjerne Olof Mellberg, der skal få succes til Amager, og i de bestræbelser har den tidligere Juventus- og FCK-spiller et godt øje til en landsmand.

Ifølge Nerikes Allehanda viser Fremad Amager interesse for den 29-årige angriber Erik Björndahl, der til dagligt tørner ud for Degerfors i den næstbedste svenske række.

I sidste sæson scorede Erik Björndahl 14 mål i Superettan, og det gjorde ham til vicetopscorer i den næstbedste række. I denne sæson står han foreløbig noteret for seks fuldtræffere i 13 kampe. 

- Der er en klub fra Danmark, der viser konkret interesse, men mere kan jeg ikke sige, lyder det fra spillerens agent Daniel Rönnberg.

Erik Björndahl har aldrig optrådt i den bedste række i Sverige, men han har spillet 40 kampe i Superettan og scoret 20 mål. 

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus