Silkeborg IF er kommet med regnskab, og det viser et overskud på 9,1 millioner kroner. Men det sker, fordi Silkeborg IF Invest A/S har solgt boligprojekt og ejerlejlighed.

1. divisionsklubben Silkeborg IF har et ultravigtigt forår, hvor klubben satser på at komme tilbage i Superligaen og økonomisk har brug for at vende tilbage til landets bedste række.

Selskabet bag klubben har netop præsenteret regnskab, og det viser et - isoleret set - flot overskud på 9,1 millioner kroner.

Men det skal med i ligningen, at der er et stort overskud i Silkeborg IF Invest A/S, fordi selskabet har solgt et boligprojekt og en ejerlejlighed.

- Men det skal ses på baggrund af en engangs-indtjening i størrelsesordenen 10 mio. kr. fra videresalg af det boligprojekt, vi i samarbejde med Schmidt Hammer Lassen Architects udviklede i det tidligere Performers House samt salg af en ejerlejlighed i Ørestaden. Renset for de engangsindtægter må vi jo erkende, at det ser knapt så godt ud, siger adm. direktør i Silkeborg IF Invest A/S, Kent Madsen i en pressemeddelelse og forklarer:

- Selvfølgelig er det svært at være utilfreds med et plus på 9,1 mio. kr., men vi kan ikke forvente, at engangsindtægter som dem, vi har haft i 2015, kommer igen.

Ærligheden i den administrerende direktørs udtalelser er til at tage og føle på, og det stiller også krav til, at SIF i fremtiden kan få talenter ind på førsteholdet og sælge dem videre.

Det er nemlig fortsat fodbolddelen i SIF, der er årsag til panderynkerne, og fodbolden giver underskud - og i 2015 lykkes SIF ikke med at få transferindtægter.

Egenkapitalen i SIF er på 158,4 millioner kroner.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?