• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Profil presset ud i Næstved: Det er synd for klubben, det går den her vej

Tobias Christensen nåede kun én sæson i Næstved BK. Han føler sig presset ud af en klub, der er på vej i en retning, han ikke kan kende.

Af Anders Dehn

Næstved BK havde en god sæson som oprykker i 1. division. Holdet var bare to point fra en slutte på den tredjeplads, der ville betyde Superliga-playoff. Men selv om det kun et få uger, siden sæsonen sluttede, er meget forandret.

Tobias Christensen var i går den seneste til at forlade Næstved. Han jagtede fast spilletid, lød forklaringen, men bag den gemmer der sig en anden historie. For Christensen fik fast spilletid i klubben i den forgangne sæson, men ifølge eget udsagn fik han at vide, at han ikke skulle regne med det i den kommende, da holdet begyndte træningen i sidste uge.

Læs også: Tidligere FC København-talent forlader Næstved

Efter testkampen mod Fremad Amager fik han så et, synes han selv, ufortjent møgfald af assistenttræner Ricky Pabon. Han mener, at klubben er på vej i den gale retning.

- Jeg synes, det er synd for Næstved, at det går den her vej. Det er ikke den samme klub, jeg forlader som den, jeg kom til for et år siden, siger han til Sjællandske.

Dermed skriver Tobias Christensen sig ind i rækken af Næstved-folk, der forlader klubben denne sommer. Den tæller i forvejen Nikolaj Hansen, Daniel Norouzi, Søren Jensen og Souheib Dhaflaoui, mens træner Michael Hemmingsen og direktør Jacob 'Gaxe' Gregersen også er blevet opsagt.

Ændringerne kommer, efter to tyskere overtog klubben i vinter: den tidligere tyske landsholdsspiller og mangeårige Bundeslige-spiller Fabian Ernst og Alex Quaye, der driver et fodboldakademi i Ghana.

Næstved BK er fortsat på jagt efter en cheftræner frem mod den nye sæson.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus