• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Rene Skovdahl ny cheftræner i FC Roskilde

Rene Skovdahl ny cheftræner i FC Roskilde
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

1. divisionsklubben FC Roskilde har ansat Rene Skovdahl som ny cheftræner.

Af Ole Hoffskov

FC Roskilde har fredag præsenteret ny cheftræner. 47-årige Rene Skovdahl er ny mand i spidsen for 1. divisionsklubben, der i den forgangne sæson endte som nummer fire i den næstbedste række.

Rene Skovdahl har tidligere været assistenttræner og fysisk træner i Brøndby IF, og han var desuden en del af trænerteamet omkring Ole Gunnar Solskjær, da nordmanden var i Cardiff City. Han har også været i norske Molde og Hønefoss og senest i Maccabi Haifa.

Nu er han altså i FC Roskilde.

- Jeg er rigtig glad for, at Rene kommer til klubben. Vi har haft nogle rigtig gode snakke med Rene, og han har den profil, vi gerne vil have. Jeg er sikker på, at han kan få rykket holdet endnu mere. Vi er på vej ind i en tid, hvor vi i løbet af et års tid skal gå over til fuldtid. Udover Renes trænergerning skal vi også trække på Rene erfaring fra udlandet med at gå over på et fuldtids-setup, siger klubbens manager, Anders Theil, til FC Roskildes hjemmeside.

Den nye FC Roskilde-træner ser frem til udfordringerne i domkirkebyen.

- Først og fremmest er jeg utrolig stolt over at skulle være en del af FC Roskilde i de kommende år. Jeg har et meget positivt indtryk af klubben, både set udefra og i lige så høj grad fra de første samtaler med Bo og Anders. Jeg har utrolig stor respekt for den udvikling, klubben har været igennem, og vil gå ydmygt til opgaven med enorm arbejdsvilje. I forhold til mine egne værdier som menneske og som træner stemmer det rigtig godt overens med FC Roskildes. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med spillere, stab og alle andre i og rundt om klubben, så vi i fællesskab kan tage FC Roskilde videre i sin udvikling, siger Skovdahl.

Rene Skovdahl er søn af legenden Ebbe Skovdahl. 

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

LIVE: Kæmpe chance

AC Horsens møder ærkerivalerne fra Vejle Boldklub søndag i Superligaen. Hvem vinder? Følg opgøret her - LIVE, minut f...

Mere Superliga

Fokus