• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ifølge Søren Rieks' agent er der lagt op til en sommerafsked med Esbjerg. Tyske St. Pauli og hollandske Groningen har kigget på danskeren.

Af Martin Davidsen

Søren Rieks har længe været et varmt navn på transfermarkedets store rygtebørs. Det er et par år siden, at de første pip om et muligt skifte til udlandet var på tale, og gennem hele Esbjergs tid i 1. division, er Rieks flere gange blevet rygtet væk fra klubben.

Ikke desto mindre ser det nu ud til, at Søren Rieks definitivt forlader Esbjerg i det kommende sommertransfervindue. Offensivspilleren har kontraktudløb i Esbjerg til vinter, så skal vestjyderne have penge for ham, skal han af sted nu. Søren Rieks' agent Gulli Tomasson bekræfter, at det er tid til en afsked med Esbjerg til sommer.

- Søren skal til udlandet til sommer, det kan vi godt fortælle nu. Det er planen, at han skal af sted, men der er selvfølgelig tre parter, der skal være enige, siger Gulli Tomasson til tipsbladet.dk.

Læs også: - Søren Rieks er bedre end flere EM-emner

Der er flere udenlandske klubber, der er interesserede i Søren Rieks. Senest har hollandske Groningen og tyske St. Pauli været i Danmark for at syne Esbjerg-spilleren, men agenten Gulli Tomasson melder om et større felt af bejlere.

- Det er meget bredt, og vi må se, hvad det bliver til efter sæsonen. Vi har ikke travlt, for vi skal finde den rigtige klub til Søren og en klub, som kan blive enig med Esbjerg. Jeg kan ikke sige, at der er nogle klubber, der er mere konkrete end andre, men vi snakker med mange forskellige. Men Søren vil gerne videre, og det er planen, at han skal af sted nu, siger Gulli Tomasson.

Søren Rieks har gjort god reklame for sig selv i denne sæson, hvor han er topscorer i 1. division med 13 mål.