• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Rodic afviser Hammarby-enighed: Det er bare en historie i en avis

Rodic afviser Hammarby-enighed: Det er bare en historie i en avis
Foto: Allan Høgholm/Getty Images

Hammarby og Vladimir Rodic er ikke enige om en kontrakt, som svenske aviser ellers skriver. Sådan siger Silkeborg-spilleren selv.

Af Anders Dehn

Hvis Hammarby-fansene går rundt i det sydlige Stockholm og venter på, at Vladimir Rodic bliver præsenteret i deres klub, skal de nok væbne sig med tålmodighed. For skiftet er ikke lige så meget under opsejling, som man ellers kunne få indtryk af.

I hvert fald ikke hvis man skal tro hovedpersonen selv. For mens avisen Aftonbladet i fredags skrev, at et skifte kunne være lige på trapperne, og Expressen i dag skriver, at Rodic og Hammarby er enige om de personlige vilkår, er spilleren af en anden opfattelse.

Læs også: Rodic og Hammarby enige: Nu mangler klubberne at blive det

I forbindelse med Silkeborg IF's kamp mod Lyngby BK i går sagde han følgende om historien fra Aftonbladet.

- Så vidt jeg ved, er det bare en historie i en avis, og jeg ved ikke rigtig noget om det. Jeg har kun fokuseret på kampen, men hvis klubberne taler sammen, må vi jo se, hvad der sker, lød det ifølge Midtjyllands Avis.

Læs også: Silkeborg-profil på vej til svensk topklub

Rodic slog desuden fast, at han ikke har "talt konkret" med sin agent om Hammarby.

Det er ellers ikke, fordi Silkeborg-profilen er afvisende over for at skifte væk fra nedrykkede Silkeborg. For en måned siden sagde han til selvsamme lokalavis om muligheden for at vende tilbage til Malmö FF, som han tidligere har repræsenteret:

Læs også: SIF-profil vil til Malmö: Håber, klubberne kan blive enige

- Med tanke på min fremtidige karriere håber jeg, at klubberne kan blive enige. Hvis man kan vælge mellem en klub med mulig deltagelse i Champions League og en klub i den danske 1. division, er der ingen tvivl.

I denne ombæring nøjes han med at kalde Hammarby "en fin mulighed". I Stockholm lyder cheftræner Stefan Billborn da heller ikke som en mand, der er lige på nippet til at få forstærkning fra Danmark.

- Jeg ved ikke hvor tæt, vi er på ham, men det er en utrolig god spiller. Han er hurtig, og han arbejder hårdt i forsvarsspillet. Han er god med fødderne og ikke så gammel - bare 24 år. Det er en spændende og højkvalitetsspiller, som han har vist i Allsvenskan før, siger han i forbindelse med Expressen historie i dag.