• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Morten Jørgensen

Røde lamper i Silkeborg: Melder udsolgt til topbrag

Silkeborg har fået solgt alle billetter til tirsdagens topkamp i 1. division mod Viborg.

Af Morten Jørgensen

Slaget om Superligaen er kampen blevet døbt.

Inde på banen er det ikke nogen tvivl om, at der vil blive gået til stålet, når Silkeborg og Viborg tirsdag aften krydser klinger, men også på lægterne bliver der sandsynligvis knald på.

Mandag kan Silkeborg melde alt udsolgt til topbraget i den næstbedste række, og det kommer som en overraskelse, at alle 10.000 pladser på JYSK Park har udsigt til at være besat.

- Vi er godt klar over, at det var en kamp, som ville sætte sæsonrekord. Men udsolgt havde vi slet ikke turdet drømme om. Vi er superglade for, at silkeborgenserne bakker os op så massivt, som tilfældet er. Nu handler det om at få en fest tirsdag aften – og ikke mindst tre uhyre vigtige point til SIF, fortæller Silkeborgs administrerende direktør, Kent Madsen, til klubbens hjemmeside.

I første omgang havde Silkeborg en målsætning om at nå 6.000 tilskuere til tirsdagens kamp, men nu er det altså udsigt til at slå stadionrekorden på 9.411 tilskuere, som blev sat den 31. juli 2017 til åbningen af stadionet mod AGF.

Der resterer tre runder af NordicBet Ligaen, hvor Silkeborg har 54 point på førstepladsen, mens Viborg halter et point efter på andenpladsen. Kun førstepladsen rykker direkte op i Superligaen.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus