• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Ronnie Schwartz om topscorertitel: Jeg er min egen største konkurrent

Fire spillere deler lige nu topscorertitlen i 1. division, og den tidligere Superliga-bomber Ronnie Schwartz håber, at hans navn kan stå alene, når sæsonen er færdig.

Af Anders Dehn

Det er ikke kun tabellen i 1. division, der er tæt, inden forårssæsonen begynder. Det er kampen om titlen som topscorer også.

Lige nu er fire spillere noteret for 11 mål, mens én er noteret for 10. Ronnie Schwartz er en af dem, der aktuelt deler den øverste plads på topscorerlisten, og han ser gerne, at han har den for sig selv, når sæsonen slutter.

Læs også: Silkeborg vil i Superligaen: Dumt at sige andet

Det er dog trods alt vigtigere, at Silkeborg IF rykker op.

- I forhold til topscorertitlen er jeg min egen største konkurrent. Hvis jeg får chancerne, skal jeg nok score mål. Det er det, jeg forholder mig til. Om der er tre, fire eller fem konkurrenter, er sådan set ligegyldigt for mig, siger Ronnie Schwartz til Midtjyllands Avis.

- På mange måder er det vigtigere, at vi gør det godt som hold, så vi rykker op. Det er det store mål, og jeg kan forhåbentlig hjælpe os til en masse point - uanset om det bliver til 3 eller 15 mål i foråret, fastslår Ronnie Schwartz.

"Plaffeministeren" kan passende lægge hårdt fra land, når 1. division begynder igen på søndag. Her møder får Silkeborg besøg af bundholdet FC Roskilde, som har rækkens dårligste forsvar.

Her kommer Schwartz til at stå over for en direkte konkurrent til topscorertitlen. Emil Nielsen har ligeledes scoret 11 gange, hvilket Finnur Justinussen fra Næstved BK og Martin Koch fra HB Køge også har. Sakari Tukiainen fra Thisted FC er noteret for 10 sæsonmål.

Superliga

Mere Superliga

Fokus