• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Sælger øl og spillermøde: Dansk klub tjener hundredtusindvis af kroner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Viborg FF har på to dage solgt sine såkaldte støttepakker for i alt knap 350.000 kroner. Senest har spillerne og trænerstaben spædet til.

Af Anders Dehn

Landet over fattes fodboldklubber penge. For mens deres udgifter forbliver stort set de samme, tjener de næsten intet, så længe al sport ligger stille. Og så må man jo tænke alternativt.

Det er nøjagtig, hvad Viborg FF har gjort. De seneste dage har klubben udbudt de såkaldte støttepakker. Her kan man blandt andet købe billet til den næste hjemmekamp med tilskuere, særlige trøjer og en "grøn Viborg ølpakke leveret af en VFF-spiller".

Læs også:Viborg FF har brug for hjælp: Sælger øl leveret af en spiller

Senest har klubbens spillere og trænere valgt at spæde til. Derfor har Viborg nu tjent i alt 346.750 kroner på to dages salg af støttepakkerne. Det glæder administrerende direktør Morten Jensen.

- Vi har appelleret til, at vi håber på støtte fra alle, der holder af Viborg FF, og derfor er det selvfølgelig også rigtig glædeligt og et rigtig stærkt signal, at hele spillertruppen og den sportslige stab har valgt at støtte op.

Læs også:Superliga-jagten kan slutte brat: Har ikke brugt ét sekund på det

- Vi er i en situation, hvor vi har brug for sammenhold, selvom vi ikke er sammen, og vi er meget glade for den opbakning, vi får fra mange mennesker i øjeblikket, siger han til klubbens hjemmeside.

De penge falder på et tørt sted. Udover at fodboldklubberne har svært ved at tjene penge i øjeblikket, har Viborg i sine to seneste regnskaber laver underskud på i alt 8,4 millioner kroner.

Læs også:Divisionsforeningen: NordicBet Ligaen ser mere overskuelig ud

Læs også:Dansk fodbold-boss om sæsonafslutning: Fem uger er nok

Læs også:Klubberne er uenige: Én mand kan ende med at udpege nedrykkere

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.