• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Sen scoring sikrede Vejle point mod Fremad Amager

Foto: Jan Christensen/Getty Images

En sen scoring af Kjartan Finnbogason sikrede Vejle Boldklub ét point mod Fremad Amager lørdag.

Af Victor Risager

Fredag blev 1. division sparket i gang, da en af oprykkerfavoritterne, Viborg FF, sikkert slog FC Roskilde, og lørdag skulle endnu en af forhåndsfavoritterne i aktion.

Vejle Boldklub, der i sidste sæson rykkede ud af Superligaen, gæstede således Fremad Amager i deres første kamp i 1. division i denne sæson, og det sluttede med en pointdeling efter en vild afslutning.

I slutningen af første halvleg bragte den nytilkomne brasilianer Nicolas Gianini Dantas ellers Vejle i front, da han bragede et frispark direkte i netmaskerne.

Efter knap 70 minutters spil fik Fremad Amager også bolden i nettet ved Reda Rabei, men det blev annulleret for offside. Reda Rabei tog til gengæld revanche knap ti minutter før tid, hvor han igen fik sendt bolden i nettet. Denne gang blev målet imidlertid godkendt, og der var bragt balance i regnskabet.

Og Fremad Amager var ikke færdige. Få minutter efter bragte værterne sig også i front, da Lukas Engel afsluttede en solotur med at sende bolden i mål.

Det blev dog ikke det afgørende mål, og dybt inde i overtiden udlignede Vejles Kjaran Finnbogason på hovedstød. Efterfølgende kunne dommeren fløjte af, og det sluttede 2-2.

Superliga

Optakt: SønderjyskE - OB

SønderjyskE's pokalvindere kan ikke fejre onsdagens triumf ret længe. Lørdag aften venter en vigtig kamp mod OB.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.