• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

SIF-træner om transfervinduets lukning: Tror, der kan ske noget hos os

SIF-træner om transfervinduets lukning: Tror, der kan ske noget hos os
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er muligt, at SIF siger farvel til et par spillere, inden transfervinduet lukker.

Af Kenneth Jensen

Michael Hansen er Silkeborgs nye træner, og "Handske", der også har en fortid i klubben som spiller, har indtil videre hentet seks point i ni kampe.

Nu handler det så for Silkeborg om at bygge på og få helt styr på, hvilke spillere der skal spille Silkeborg op i toppen af NordicBet Ligaen, så klubben kan spille med om oprykning.

Og det arbejde er godt i gang.

Klubben har forlænget med den lovende 18-årige Sebastian Jørgensen, og mere trupnyt kan være på vej, varsler træner Michael Hansen.

Han nævner ikke konkrete navne, men både Casper Sloth og Davit Skhirtladze er spillere, som meget vel kan være andre steder, når transfervinduet lukker.

- Jeg tror også, at der kommer til at ske noget hos os, og det skal vi forberede os godt på. Både hvis vi skal have noget ind, eller hvis der er nogle, som skal ud. På holdet har vi et stykke arbejde med at forberede os til den næste kamp mod Fremad Amager, og på ledelsesplan har vi en opgave med at få den trup på plads, som skal spille resten af efteråret færdigt, siger Michael Hansen til Midtjyllands Avis.

Michael Hansen afløste manager Peter Sørensen, der mistede sit job efter nedrykningen fra Superligaen og en dårlig start på sæsonen i NordicBet Ligaen.

SIF ligger aktuelt nummer ni i den næstbedste række med syv point for seks kampe. Senest vandt klubben 3-1 hjemme over Næstved.

Superliga

Mere Superliga

Fokus