• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Silkeborg-back indstiller karrieren: Afklaret med, det er slut

Mikkel Cramer fra Silkeborg IF må indstille karrieren efter en knæskade.

Af Kenneth Jensen

I efteråret 2017 var Silkeborg IF særdeles hårdt ramt på backpositionen, hvor klubben først fik Gustav Dahl skadet, inden også Mikkel Cramer blev ramt af en alvorlig skade. Også vikaren Mikkel Vendelbo var ude i flere kampe, og selv om Gustav Dahl kom tilbage mod slutningen af sæsonen, blev det aldrig helt godt for SIF, der manglede kontinuitet på pladsen.

Godt blev det heller aldrig for Mikkel Cramer. Den 26-årige back blev skadet i en pokalkamp mod Kjellerup i efteråret, hvor et vrid i knæet krævede operation og en langvarig genoptræning. Men Cramers knæ blev aldrig "godt nok", og han nåede således ikke at spille på førsteholdet igen.

Nu har han så truffet en beslutning om at indstille sin aktive karriere. 

- Det er jo en beslutning, der har presset sig på over længere tid, så selv om jeg gerne ville have fortsat med at spille fodbold, er jeg afklaret med, at det nu er slut. Jeg har givet det den chance, jeg kunne. Smerterne er imidlertid blevet ved med at vende tilbage, og da jeg gerne vil beholde et funktionsdygtigt knæ resten af livet, er der ikke andre mulige beslutninger, siger Mikkel Cramer om situationen og forklarer:

- Faktisk har jeg det overraskende godt med, at jeg nu har truffet beslutningen. Jeg har jo kendt risikoen gennem hele forløbet, og beslutningen er modnet over tid. Så det er en lille lettelse, at der nu er en afklaring.

Mikkel Cramer fortsætter dog i Silkeborg IF, hvor han har fået en rolle i klubbens sundhedsstab.

Ud over Silkeborg har Cramer spillet for Skive IK, AC Horsens, AB og Randers FC.

Superliga

Mere Superliga

Fokus