• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Silkeborg skriver lang aftale med U20-landsholdsspiller

Talentfulde Oscar Hedvall har leveret stærke præstationer i målet - nu har Silkeborg IF givet målmanden ny fireårig aftale.

Af Kenneth Jensen

Han fik chancen fra starten af det her forår, og træner Michael Hansen har nok ikke fortrudt, at han pegede på Oscar Hedvall

Den nyslåede U20-landsholdsspiller har grebet chancen og har stået så godt, at Silkeborg IF nu har valgt at forlænge hans aftale frem til sommeren 2023.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for at have forlænget med Oscar, som allerede har vist et højt niveau. Og han har potentiale til at blive endnu bedre. Hedvall er det gode eskempel på det, vi gerne vil i vores talentudvikling. Han kom fra Mariehøj IF og er blevet udviklet til prof-spiller via SIF’s ungdomselitehold, og har kombineret sin fodbolduddannelse med skolegang på Sølystskolen og senere HHX, siger Jesper Stüker, der særligt glæder sig over, at det er på målmandsposten, SIF har haft succes med sin talentudvikling:

- I nyere tid har vi ikke haft så mange eksempler på det, men nu har vi Oscar, og det er vi rigtig glade for.

Målmanden er i kassen for SIF, når klubben på lørdag sikrer sig en direkte oprykning til Superligaen med en sejr hjemme over Nykøbing. Hedvall er glad for at have fremtiden på plads.

- Det føles godt. Jeg er glad for at have sat min underskrift her i Silkeborg i fire år mere. Klubben har troet på mig hele vejen igennem, så derfor vil jeg gerne give lidt tilbage til klubben. Det giver en sikkerhed og en ro til at videreudvikle mig og blive endnu bedre, siger Oscar Hedvall og forklarer, at fokus er på lørdagens kamp:

- Jeg drømmer om at sende SIF i Superligaen. Alt andet tænker jeg ikke så meget på.

Den nu tidligere aftale mellem parterne ville løbe ud om et år.

20-årige Oscar Hedvald har lukket 16 mål ind i 13 kampe i NordicBet Ligaen denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.