1. division

Silkeborg tilbage på sejrssporet i topkamp

Kampen mod HB Køge endte med en 2-1-sejr til Silkeborg IF.

I sidste spillerunde snublede et ellers glohedt Silkeborg-mandskab hjemme mod Lyngby i 1. Division. Søndag eftermiddag revancherede den midtjyske klub dét opgør med en 2-1 sejr på udebane mod HB Køge.

Hjemmeholdet lå ellers komfortabelt foran gæsterne i tabellen inden søndagens opgør. Og det var da også HB Køge, der først kom foran, da Liam Jordan scorede efter seks minutter.

Men bare tre minutter senere fik Silkeborg straffespark, og det tog Ronnie Schwartz sig af. Han sparkede bolden i mål og bragte dermed balance i regnskabet. Og en halv time senere bragte selvsamme Ronnie Schwartz gæsterne foran med 2-1.

Det lykkedes ikke hjemmeholdet at hente den føring.

Resultatet betyder, at Silkeborg sætter sig på tredjepladsen i 1. Division med 22 point - ét point færre end dagens modstander på andenpladsen.

Andetsteds trak Nykøbing FC det længste strå på udebane mod FC Helsingør. Lars Pleidrup og Chris Thorsheim stod for gæsternes to scoringer, mens Pascal Gregor scorede Helsingørs ene mål.

Også Hvidovre var i aktion søndag eftermiddag, hvor Thisted fik ørerne i maskinen. Hjemmeholdet fra Hvidovre vandt med hele 5-1 på mål af Bjerregaard, Kiillerich, Johannesen, Hansen og Agger. Gæsternes mål kom via et selvmål af Frederik Krabbe.