• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Aagurd

Skive IK forlænger med midtbane-profil

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Oprykkerne til 1. division har skrevet ny kontrakt med Mathias Bersang.

Af Mads Aagurd

Der har været travlt i Skive i de seneste uger, hvor flere nye spillere er kommet til hos 1. divisionsoprykkerne. Nu har klubben så sikret, at en af holdets store profiler i Mathias Bersang tager et år mere i klubben.

- Vi har forlænget aftalen med Mathias Bersang, da vi får brug for hans kompetencer og rutine i den kommende sæson i 1. division, siger sportschef Rasmus Brandhof til klubbens hjemmeside.

Den 28-årige midtbanespiller kom til klubben i 2016, og nu har parterne så papir på hinanden frem til sommeren 2020.

Tidligere har Bersang spillet i Superligaen for Randers FC og Hobro IK, og det er den erfaring, der skal gøre en forskel på ungt Skive-mandskab.

- Mathias har erfaring fra rigtig mange 1. divisionskampe, samt kampe i Superligaen, så vi ved at han er en god spiller at have med den kommende sæson. Vi glæder os til at se Bersang i topform i den nye sæson, fordi når han er det, så er han en profil i divisionen, fortsætter Brandhof.

Siden ankomsten i 2016 er det blevet til 72 kampe og 16 scoringer for Mathias Bersang i Skive-trøjen. I den seneste blev det til syv mål i 24 optrædener.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.