• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Skive IK skal have ny cheftræner

Skive IK skal have ny cheftræner

Skive IK og cheftræner Joakim Mattsson kapper båndene til sommer.

Af Ole Hoffskov

1. divisionsklubben Skive IK skal have ny cheftræner. Skibonitterne hentede forud for denne sæson Joakim Mattsson ind som afløser for Jakob Michelsen, der tog til SønderjyskE, og Mattsson gør sæsonen færdig i Skive, men derefter kapper de to parter båndene.

- Skive og Joakim har til sommer valgt ikke at indgå en ny kontrakt. Skive IK er bygget op gennem tålmodighed og økonomisk mådeholdenhed, og da vi i øjeblikket er i gang med omstruktureringer i organisationen og trænerteamet for fortsat at kunne leve op til dette, vil vi ikke fastholde Joakim i det uvisse, skriver Skive IK på klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Vi vil gerne takke Joakim for det flotte stykke arbejde, han sammen med det øvrige trænerteam har præsteret det seneste år i SIK. Joakim har fra dag et i SIK leveret et flot og professionelt stykke arbejde med vores talentfulde spillertrup. Skive IK har været på en spændende rejse det seneste år med Joakim, og cheftræneren har i stor grad fået sat et fint aftryk i- og omkring klubben.

- Fokus er nu rettet ind på, at Joakim Mattsson, trænerteamet og spillertruppen i samarbejde forsætter de flotte spillemæssige takter og i den sidste del af foråret får skabt gode og brugbare resultater.

Skive IK er på niendepladsen i 1. division.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.