• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division nooteboom1

Skive laver ændringer i bestyrelsen

Skive laver ændringer i bestyrelsen

1. Divisionsklubben Skive foretager ændringer i bestyrelsen, der gør, at klubbens direktør træder af. En midlertidig direktør er fundet, og en ny tager over.

Af nooteboom1

I 1. Divisionsklubben Skive foretages der i disse dage ændringer i bestyrelsen. Tidligere direktør i klubben Peter Boel, der har siddet på formandsposten siden 2014, træder af og skal styre en række projekter hos DBU og i Divisionsforeningen, mens den tidligere direktør Niels Thorsen tager over som dirketør i SIK. I hvert fald midlertidigt. 

- Vi er sportsligt kommet godt i gang med sæsonen, og vi er samtidig i gang med en udvidelse af vores administration, så der bliver flere hænder til at løfte opgaverne. Derfor mener jeg, at det er det rigtige tidspunkt at trække mig, så jeg bedre kan hjælpe Skive IK med de mange vigtige eksterne opgaver, der er forbundet med at være blandt de 25 topklubber i Danmark, siger Boel i en pressemeddelelse. 

Bestyrelsesformand Kim Kock er taknemmelig for Boels arbejde. 

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Peter Boel for mange års hårdt og ihærdigt bestyrelsesarbejde samt for igangsættelse og styring af en række projekter. Vi glæder os fremover til at få et endnu større udbytte af Peters arbejde i DBU og Divisionsforeningen.

Skive har fået en fin start på sæsonen i 1. Division, hvor det er blevet til syv point ud af ni mulige.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus