• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Simon Møbjerg Sørensen

Skive må ned: FC Hjørring bliver i 1. division

Skive må ned: FC Hjørring bliver i 1. division
Illustration

FC Hjørring er blevet benådet af DBU og har nu fået licens til at spille 1. division. Dermed rykker Skive ud af den bedste række i stedet.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Skive endte på næstsidstepladsen i 1. division og rykkede dermed ud af rækken, men de havde et halmstrå at klynge sig til. FC Hjørring havde nemlig ikke fået licens til at spille i rækken i næste sæson og var blevet tvangsnedrykket.

Nordjyderne ankede kendelsen, og de har i dag fået medhold af DBU.

- FC Hjørring ApS har overfor licensappeludvalget redegjort for, hvorledes blandt andre følgende forhold har medført ovennævnte revision af estimat og budget; (1) at FC Hjørring ApS har modtaget yderligere tilsagn fra nuværende sponsorer om gentegning af sponsorater m.v., (2) at der er givet bindende tilsagn om tilførsel af ansvarlig lånekapital til selskabet, samt (3) at der er givet bindende tilsagn om kapitalforhøjelse, ligesom der allerede er gennemført anden kapitalforhøjelse i selskabet, skriver DBU's licensappeludvalg i sin kendelse.

Beslutningen er endelig og kan ikke ankes. Dermed ender FC Hjørring på den syvendeplads i 1. division, som de spillede sig til, hvormed Skive altså rykker ud med konkursramte FC Fyn, der degraderes til Danmarksserien.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus