Skive synker til bunds i NordicBet Ligaen
1. division

Sidste sæsons overraskelse har endnu ikke fejret en sejr i 1. division. Det blev også en realitet efter 1-2 imod nedrykkerne fra Esbjerg fB.

Netop nyindkøbet Thomas Dalgaard kom dog igen på tavlen for Skive IK. Efter 17 minutter sendte han hjemmepublikummet i stor jubel og med sejrsudsigter, før lidt af rutinen fra Superligaen bremsede Skive.

Nemlig Jacob Luingi Sørensen var på pletten, da han udlignede blot ti minutter senere. Med denne stilling gik begge mandskaber til pause, mens Esbjerg var tæt på at snuppe sejren i anden halvleg.

Her havde Jesper Lauridsen en oplagt scoringsmulighed med et velplaceret frispark, der desværre for gæsterne, hamrede på overliggeren og gik over målet. De 638 tilskuere, som var mødt op på Spar Nord Arena i Skive, fik dog underholdning til det sidste.

I kampens sidste minut sikrede William Møller sejren til Esbjerg med et hovedstød, der ramte stolpen og endte i netmaskerne til 1-2. Det blev dermed også slutresultatet.

Én enkelt gang har Skive dog sejret, da holdet vandt med 4-0 i DBU Pokalen. Her stod Vejlby Risskov for skud.

Men med kun ét point placerer Skive sig nu på sidstepladsen i NordicBet Ligaen. 14 mål er gået ind på mandskabet i løbet af fem kampe.