• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Pirchert

Sportschef i Viborg: Vi tror meget på vores talenter

Unge spillere kan i næste sæson formentlig øjne mere spilletid for førsteholdet i Viborg, vurderer sportschef.

Af Oliver Pirchert

Torsdag blev det officielt, at AC Horsens henter unge Frederik Mortensen fra Viborg FF. Sammen med Jacob Vetter og Sebastian John har den nye AC Horsens-spiller vinket farvel til klubben, som har stået for spillernes talentudvikling.

Men det giver nu plads til andre unge spillere som 16-årige Tobias Bech samt Lucas Lund Pedersen og Nikolaj Leth, der begge er 18 år.

Selvom det ikke er alderen, der trykker, så er Viborg FF klar til at give dem chancen i den kommende sæson. Det har sportschefen fuld tillid til.

- De spillere får en klart større rolle end førhen. Det er spillere, som vi tror meget på, og hvis de dygtige nok, så kan de lige så godt gå ind på førsteholdet som alle andre. De har meget at lære endnu, men de er tættere på førsteholdet, siger sportschef Jesper Larsen til Viborg Stifts Folkeblad.

I interviewet understreger Jesper Larsen dog, at det naturligvis er helt op til trænerteamet at dosere spilletiden til de unge talenter.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - Brøndby IF

Der venter en ganske spændende kamp i Lyngby, hvor hjemmeholdet indtil videre har spillet stærkt. Udeholdet kommer fr...

Mere Superliga

Fokus