• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Sylvester Guldberg Røn

Steffen Højer fik sparket i Viborg: Vi kan se os selv i spejlet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Steffen Højer og assistenttræner Ralf Pedersen er blevet fyret i Viborg efter den missede oprykning. Han mener dog, at de to kan se sig selv i spejlet.

Af Sylvester Guldberg Røn

Viborg FF missede søndag oprykningen til Superligaen, da de med et 0-2 nederlag på hjemmebane til Hobro måtte vinke farvel til pladsen i landets bedste fodboldrække. Hobro vandt de to opgør med samlet 3-0. 

Det tog ledelsen i Viborg mandag eftermiddag konsekvensen af, da de fyrede cheftræner Steffen Højer og assistent Ralf Pedersen. Steffen Højer accepterer beslutningen, men han mener stadig, at de to herrer lykkedes med flere ting i klubben.  

- Jeg synes, at både Ralf og jeg kan se os selv i spejlet omkring det arbejde, som vi har lavet med staben og med spillerne. Det første år kom vi ind i noget vildt, men blev alligevel nummer fire. Og i det år, hvor vi havde holdet hele sæsonen endte vi 10 point foran nummer fire og manglede bare et enkelt point i forhold til Silkeborg.

- Men jeg er med på, at Silkeborg og vi havde de bedste trupper i rækken - og derfor var det ikke så unaturligt, at det endte som det gjorde i rækken, siger Højer til Viborg Stifts Folkeblad

Steffen Højer fortæller desuden, at begrundelsen fra ledelsen bag fyringen lyder på, at den resultatmæssige målsætning ikke blev nået. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus