• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Superliga-nedrykker ansat talentchef

Superliga-nedrykker ansat talentchef
Foto: FC Helsingør

FC Helsingør har valgt at ansætte en talentchef, der nu skal være med til at sikre, at klubben får udviklet nogle talenter.

Af Kenneth Jensen

Det billigste er som regel at udvikle sine egne talenter, og i bestræbelserne på at udvikle bedre unge spillere har FC Helsingør valgt at ansatte den tidligere Superliga-spiller Kenneth Rasmussen.

Den 45-årige Rasmussen, der som aktiv spillede for Brøndby, Helsingborg og FC Nordsjælland, bliver ny talentchef i FC Helsingør.

Han glæder sig til den nye udfordring.

- Jeg blev kontaktet af FCH, og jeg kunne ret hurtigt se gennem vores samtaler, at der lå et meget spændende projekt herovre, og at vi så fodbold på samme måde. Det er en klub, der har været igennem en stor udvikling fra 2. division og til Superligaen, og den velvilje, der er for projektet i byen og kommunen, var meget tiltalende. De målsætninger for ungdomsarbejdet, som man har i klubben, ser jeg et stor potentiale i, og det havde jeg lyst til at være en del af, siger Kenneth Rasmussen ifølge en pressemeddelelse.

- Kenneth er en meget stor kapacitet, der kommer til med et rigtig stærkt CV. Da det blev klart, at Thomas Slosarich ikke tiltrådte som talentchef alligevel, grundet familieårsager, var Kenneth ret hurtigt det øverste navn på listen. Han kommer til med meget stor erfaring fra et af Skandinaviens stærkeste ungdomsakademier, og har selv spillererfaring fra højeste niveau i Danmark. Han er en tilgang som vi forventer os meget af, og som kan løfte det store arbejde der allerede udføres i talentafdelingen til et endnu højere niveau, siger direktør Janus Kyhl.

Rasmussen er hentet fra en stilling i DBU, og han arbejdede efter fodboldkarrieren 13 år i FCN - blandt andet som talentchef. 

FC Helsingør har haft problemer siden nedrykningen fra Superligaen - klubben ligger næstsidst i NordicBet Ligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.