• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicklas Grodt Degn

Superliga-nedrykker dropper hurtig tilbagevenden: Topholdene er for langt væk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vendsyssels sportschef tror ikke på, at Superliga-nedrykkerne kan lukke det hul, der allerede er op til de tre øverste hold i NordicBet Ligaen.

Af Nicklas Grodt Degn

Superliga-nedrykkerne fra Vendsyssel FF fik en ualmindelig skidt start på sin tilbagevenden til NordicBet Ligaen, da nordjyderne efter en sejr i første runde løb ind i hele fem nederlag i streg uden at score et eneste mål.

Siden har de fået styr på resultaterne, men ikke nok til, at de ikke fortsat lider under sæsonstarten. Endda så meget, at Vendsyssel nu dropper forhåbningerne om at rykke hurtigt tilbage i Superligaen.

Læs også:1. division: Oprykker fyrer træner trods topplacering

- Topholdene er for langt væk. Dét hul kommer vi ikke til at lukke. Derimod har vi respekt for, at vi ligger tæt på nedrykningsstregen. I sidste sæson så vi, at Helsingør røg ud af bunden af NordicBet Ligaen efter nedrykningen fra superligaen. Så det kan ske - også for os, hvis vi ikke tager vores situation alvorligt. Så for os handler resten af sæsonen om at lægge på og holde afstand til bunden, siger Vendsyssel FF’s sportschef, Ole Nielsen, til nordjyske.dk.

Ligesom i Superligaen er der i år tre nedrykkere fra den næstbedste række, der modsat Superligaen kun består af 12 hold.

Læs også:Vejle-kant efter nullert i Nykøbing: Vi fortjente mere

Vendsyssel på femtepladsen har fire point ned til stregen, mens der er 10 point op til FC Fredericia og Vejle på tredjepladsen, samt yderligere ét point op til Viborg FF, der lige nu indtager den førsteplads, der som den eneste giver oprykning til Superligaen.

Læs også:Viborg holder en dør på klem for udenlandsk investor

Læs også:Superliga-bejler med millionrøde tal: Det er utilfredsstillende

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020