• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Torsten Kjems Hansen

Superliga-nedrykker henter to hollandske forstærkninger

Foto: Getty Images

Som tipsbladet.dk tidligere på dagen kunne afsløre har Vendsyssel FF forstærket sig med to hollandske spillere, der begge er hentet i Twente.

Af Torsten Kjems Hansen

Tidligere på dagen kunne tipsbladet.dk løfte sløret for, at Vendsyssel FF har været i Holland for at hente to forstærkninger hos Twente. 

Nu er de to spillere, Jelle van der Heyden og Jeroen van der Lely, begge på plads. 

- Vi får to unge hollændere ind på henholdsvis 23 og 24 år, som allerede har spillet en del kampe i den bedste hollandske række, Æresdivisionen. De har også begge optrådt for det hollandske U-landshold, og det borger for en hvis kvalitet. 

- Det er to talentfulde spillere, som vi ved kommer med en stor gejst og gnist for at vise sig frem. Det er første gang, de skal spille i udlandet, og de glæder sig til udfordringen. Vi ser frem til at få to spillere ind, som har været igennem en god skole i FC Twente, så det bliver et par yderst interessante bekendtskaber, siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Jeroen van der Lely, der kan spille både som venstre og højre back er noteret for 78 kampe for Twente og for tre U20-landskampe for Holland. 

Jelle van der Heyden var tidligere på sommeren i Vendsyssel til en prøvetræning og kommer nu til den danske 1. division efter 34 kampe i den bedste hollandske række og med tre U21-landskampe i bagagen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus