Næstved fra 1. division kan måske få svensk forstærkning til klubben.

Jesper Modig siger nok ikke så mange danskere noget, men han kan blive den næste svensker i dansk fodbold.

Den 21-årige svenske forsvarsspiller træner i øjeblikket med i Næstved Boldklub, hvor han håber på at få en aftale med klubben fra 1. division.

Det er træner Mogens Krogh, der har bedt om at se Jesper Modig mere an, og han er således med i træningen i øjeblikket, ligesom han er med i Næstveds testkamp mod Hvidovre lørdag, hvorefter der så vil blive taget en beslutning, om Jesper Modig er den spiller, Næstved har brug for.

- De har set en del video af mig, og de mener, at jeg passer ind i deres stil, siger Jesper Modig til tipsbladet.dk og forklarer:

- Efter kampen lørdag taler jeg med Mogens (Krogh, red.) og assistenttræneren, og så må vi se, hvad der sker, siger Modig, der trods prædikatet forsvarsspiller ikke træner med som centerback:

- Mogens ser mig som defensiv midtbane, og midtbanen er en ny position for mig. Men jeg spiller, hvor han vil, og midtbanen er sjov, fordi du er mere involveret.

Jesper Modig, der betegner sig selv som en spiller, der gør det enkelt og gør medspillerne bedre, var senest på kontrakt i den svenske klub Lunds BK fra den tredjebedste svenske række, ligesom han har spillet i Valdres og svenske Bunkeflo. Nu håber han så på at få kontrakt i dansk fodbold, selv om han ifølge tipsbladet.dk's oplysninger har et tilbud fra den svenske klub Kristianstads FF liggende. Den klub spiller ligeledes i den tredjebedste svenske række.

- Det er korrekt, at der er interesse fra Sverige, men hvis jeg skal være helt ærlig, er det mere interessant at komme til Næstved. Jeg synes, at niveauet i Danmark er en smule højere, og dansk fodbold er lidt foran svensk, siger han.

Svenskeren er uden kontrakt, så Næstved kan altså tilknytte ham, hvis de ønsker det.

Næstved er aktuelt tredjesidst i 1. division, men der er ingen nedrykning fra 1. division i år på grund af FC Vestsjællands konkurs.

SENESTE NYT...
OP | NED