• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Thomas Dalgaard melder sig klar til vigtig 1. divisionskamp

Thomas Dalgaard melder sig klar til vigtig 1. divisionskamp
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Vendsyssel FF har fået en skrækkelig start på foråret og har brug for en sejr i weekenden. Her er den tidligere Superliga-topscorer Thomas Dalgaard tilbage.

Af Anders Dehn

Da 1. divisionsholdene gik på vinterferie, lå Vendsyssel FF på en delt førsteplads og havde dermed gode chancer for at rykke op. Siden er holdet dumpet ned som nummer syv.

Det fortæller dels historien om en tæt række og dels historien om en dårlig start på foråret. Vendsyssel, der skiftede cheftræner Joakim Matsson ud med Erik Rasmussen, har kun fået ét point i de tre kampe, holdet har spillet i 2017.

Næste chance for at rette op på den svage stime er mandagskampen mod Nykøbing FC. Her er den tidligere Superliga-topscorer Thomas Dalgaard klar igen efter en skade.

- Jeg er begyndt at træne med igen og er næsten på 100 procent. Jeg regner bestemt med at være klar mandag, hvis man vurderer, at der bliver brug for mig, siger han til Nordjyske.

Han har ikke været i kampe endnu i denne halvsæson, og Vendsyssel kunne godt bruge hans målnæse. Holdet har således fire point op til tredjepladsen og fem ned til nummer 10. Dermed kommer udfaldet af Nykøbing-kampen til at definere, hvilken retning pilen peger frem mod resten af sæsonen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.