• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Thrane forlod OB i sommer: Har nu skrevet kontrakt med Superliga-bejler

Thrane forlod OB i sommer: Har nu skrevet kontrakt med Superliga-bejler
Foto: Nykøbing FC

Mathias Thrane er ny mand i Nykøbing FC. Han har være klubløs, siden han forlod OB i sommer, men nu har han i hvert fald arbejde det næste halvandet år.

Af Anders Dehn

En lang klubjagt er slut for den tidligere OB- og AaB-spiller Mathias Thrane. Han har netop underskrevet en halvandet år lang kontrakt med Nykøbing FC.

Thrane havde ellers været klubløs, siden han forlod OB i sommer. Han var blandt andet til prøvetræning i skotske Dundee United i september, men det kastede ikke en kontrakt af sig. Det gjorde samtalerne med Claus Jensen, der er sportsdirektør i Nykøbing FC, til gengæld.

Læs også: Tidligere OB'er på klubjagt: Vil ligge øverst i lønhierarkiet

- Jeg glæder mig meget over, at Mathias Thrane nu er NFC-spiller. Mathias er en rigtig klog, kombinationsstærk og teknisk dygtig spiller med erfaring fra højeste niveau i Danmark. Han passer perfekt ind i vores måde at spille fodbold på, og så har Mathias den ild i øjnene, der skal til for at spille i Nykøbing FC. Med Mathias på plads styrker vi truppen og skærper konkurrencen yderligere, slutter Claus Jensen til klubbens hjemmeside.

25-årige Mathias Thrane har spillet 40 Superliga-kampe og kan se frem til at møde endnu en Superliga-modstander allerede i eftermiddag. Her kan han få sin uofficielle debut for Nykøbing FC, der møder FC Nordsjælland i en testkamp.

Læs også: Dansk midtbanespiller forsøger at få kontrakt i Skotland

I NFC kommer Mathias Thrane direkte ind til et tæt løb i toppen af 1. division. Holdet har 29 point, hvilket er lige så mange som FC Fredericia på tredjepladsen. Ender man på den placering, venter to playoffkampe mod nummer 12 fra Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.