• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Tidligere Brøndby-keeper er ny førstemålmand i Helsingør

Den tidligere Brøndby-keeper Viktor Anker er manden mellem stængerne i FC Helsingør. Sådan ser det i hvert fald ud lige nu.

Af Kenneth Jensen

Når NordicBet Ligaen starter op om en lille måneds tid, bliver det for FC Helsingørs vedkommende et vigtigt forår.

Superliga-nedrykkerne var i efteråret ikke i stand til at stoppe nedturen, og nu ligger klubben sidst i den næstbedste række.

Derfor bliver det vigtigt at komme godt fra land for Peter Fehers mandskab, der starter den 3. marts med en udekamp mod Thisted.

Klubben er i gang med forberedelserne til den nye sæson, og det ser lige nu ud til, at det bliver med en ny keeper mellem stængerne.

I hvert fald er Mikkel Bruhn skadet, og cheftræneren udpeger derfor en ny førstemålmand i FC Helsingør.

- Hvis du spørger mig lige nu, er Viktor Anker førstemålmand i FC Helsingør. Det forventer jeg også er tilfældet, når vi går ind i forårssæsonen om en måneds tid, siger FC Helsingørs cheftræner, Peter Feher, til Helsingør Dagblad.

Klubben er et enkelt point efter Hvidovre og FC Roskilde, mens Thisted, modstanderen i den første kamp, ligger tre point foran FC Helsingør.

Viktor Anker skiftede til FC Helsingør i sommer, da hans aftale med Brøndby løb ud. Han var i sin tid som Brøndby-keeper udlejet til Næstved.

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus