• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Friis Daugbjerg

Tidligere landsholdsspiller kan få comeback i Viborg

Foto: Getty Images

Viborg FF målmandstræner og tidligere landsholdsspiller, Jesper Christiansen, er nødsaget til at være med på bænken i Viborgs kamp mod Næstved, da Viborg har hele tre målmand ude.

Af Anders Friis Daugbjerg

FCK's tidligere målmand Jesper Christiansen kan få comeback på fodboldbanen når Viborg FF møder Næstved på fredag.

Den fjerde januar 2018 spillede den tidligere landsholdsspiller Jesper Christiansen ellers sin sidste fodboldkamp, da han han hellere ville prøve at indtage en trænerposition for et mandskab.

Den mulighed fik han - først i AB, hvor han var assistent og altså senest i Viborg FF, hvor han til dagligt er målmandstræner.  Men nu kan han på baggrund af et yderst uheldigt Viborg FF mandskab være nødsaget til endnu en gang at snørre støvlerne og løbe ind mellem de hvide stænger.

Læs også:Viborg sætter kurs mod oprykning med fjerde sejr i træk

Det er nemlig sådan, at man i Viborg FF mangler hele tre målmænd inden 1.divisions-opgøret mod Næstved på fredag. Ellery Balcombe sidder ude med karantæne, mens både Lucas Lund og Can Dursun begge sidder ude med skader.

Derfor har den bedste løsning ganske enkelt været at hive Christiansen ind på bænken, siger sportschef i Viborg FF Jesper Fredberg:

-Vi har valgt, at Jesper Christiansen skal med på bænken, da vi er sikre på, at han vil give ro til holdet i tilfælde af en eventuel indskiftning. På grund af den ekstraordinære målmandssituation i sæsonen, har Jesper jævnligt været en del af træningen, og vi er derfor helt trygge ved at sende ham på banen, hvis det skulle blive aktuelt, siger Jesper Fredberg, som også kort beksriver de andre muligheder klubben har haft:

Læs også:Næstved henter midtbaneforstærkning: Han minder om Carlos Zeca

-Vi har allerede vist i denne sæson, at vi er klar til at give unge målmænd chancen, men i denne situation, vurderer vi, at det ikke vil være hensigtsmæssigt at sende vores ungdomsmålmand i aktion med det pres, og den uro, der vil blive skabt omkring ham i sådan en situation, siger sportschef Jesper Fredberg.

Om Jesper Christiansen igen må agere sidste skanse vil vise sig på fredag når holdet altså møder Næstved på hjemmebane klokken 18:00

Læs også:Næstved snubler - Fremad Amager tæt på Superliga-playoff

Læs også:Lyngby kollapsede på Amager: Hvad fanden skete der lige der?

Læs også:Fredericia-topscorer på vej væk: Tiden er nok til noget andet

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.