• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Træls situation har sendt Patrick Olsen til prøvetræning i Viborg

Træls situation har sendt Patrick Olsen til prøvetræning i Viborg
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det tidligere stortalent Patrick Olsen er havnet i "en træls situation" i schweiziske Grasshoppers, så han skal helst væk fra klubben. Derfor er han aktuelt til prøvetræning i Viborg FF.

Af Anders Dehn

Vi skal ikke længere tilbage end til januar måned, før Patrick Olsen skrev under på en tre et halvt år lang kontrakt med Grasshoppers, men her kun en halvsæson senere er samarbejdet på vej i opløsning igen.

Olsen, der har spillet 52 ungdomslandskampe for Danmark, er til prøvetræning i Viborg FF i disse dage, og det er han netop, fordi han helst skal væk fra sin schweiziske klub. Det fortæller Viborgs sportschef, Jesper Larsen.

Læs også: Viborg tester Patrick Olsen og tidligere AaB-prøvespiller

- Uden at jeg vil gå i detaljer, så er han havnet i en træls situation i Grasshoppers. Det er ikke en god løsning for hverken ham eller klubben, hvis han bliver dernede. Men han er altså stadig ejet af en anden klub, og der er flere ting, som skal gå op i en højere enhed, hvis han skal spille for os, siger sportschefen til Viborg Stifts Folkeblad.

Klubben fortalte tidligere på dagen, at den tidligere Brøndby- og Inter-spiller i de kommende dage vil træne med på Kirkebækvej i Viborg. Det er dog ikke nødvendigvis synonym med, at han for en aftale hos 1. divisionsholdet.

Det er efterhånden ved at være længe, siden Patrick Olsen spillede fast - han fik blot seks kampe for Grasshoppers i foråret, herunder to fra start - så Viborg skal lige se midtbanemandens form an.

23-årige Olsen har levet en omskiftelig fodboldtilværelse, siden han forlod Inter i januar 2015. I den periode har han nået at repræsentere FK Haugesund, Lens og altså Grasshoppers, ligesom han i foråret 2015 gik et par måneder uden klub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus