• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Trods ballade i Roskilde: Lønstrup ikke klar til at smide håndklædet i ringen

Træneren mener ikke, at han er nødsaget til at gå af, selv om han angiveligt har anklaget sine spillere for matchfixing.

Af Kenneth Jensen

Både B.T. og Ekstra Bladet fortalte tidligere tirsdag, at cheftræner Christian Lønstrup efter nederlaget på 1-2 mod Lyngby anklagede sine spillere i FC Roskilde for matchfixing.

Det er naturligvis en alvorlig sag, som DBU og DIF nu ser nærmere på, mens Danske Spil angiveligt undersøger, om der er noget at se i forhold til spilmønsteret.

Hvis det er rigtigt, hvad de to medier fortæller - at Lønstrup har anklaget spillerne - kan det være et problem - især på den lange bane, hvis det viser sig, at han ikke har ret.

Hvordan skal spillerne eksempelvis kunne stole på træneren fremadrettet, når han anklager dem for noget de måske selv føler, de ikke har gjort?

Christian Lønstrup afviser dog selv, at han er tvunget til at gå af som følge af sagen.

- Det er absolut ikke svært at blive ved med at træne holdet, efter som langt de fleste spillere og trænere også tager kraftig afstand fra matchfixing, siger Christian Lønstrup til bold.dk og forklarer

- Så længe klubben ønsker mig, er jeg til rådighed.

Klubben ligger lige over nedrykningsstregen i NordicBet Ligaen - bare to point foran FC Helsingør, der ligger under stregen. Der resterer to runder igen, og klubben mangler at møde FC Fredericia og HB Køge i denne sæson.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus