• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Lasse Sylvest Mikkelsen

Troels Bech håber Kabongo fortsætter sin udvikling

Troels Bech håber Kabongo fortsætter sin udvikling
Foto: Brondby.com

Udlejningen af Joel Kabongo skal ses som en udfordring til spilleren og en mulighed for ham at spille sig ind i Brøndby-truppen.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, glæder sig over, at det tidligere på dagens lykkedes at leje Joel Kabongo ud, og at aftalen skal hjælpe Kabongo til at tage det næste skridt i sin karriere.

Det er ikke første gang, at Brøndby lejer en spiller ud i dette transfervindue, og indtil videre er Viktor Anker, Gustaf Nilsson og Gregor Sikosek ligeledes sendt på lejeophold, og det er der en god grund til, selvom der ikke er økonomiske fordele i det.

– Det er klart, at det koster os nogle penge. I 1. division lønner man ikke på det niveau, som vi gør hos os og i Superligaen. Men det er også en måde at udfordre vores unge spillere og se, om de har det næste skridt fra U/19 og til Superliga-spiller i sig. Det er jo sket før – tag bare Svenn Crone, der også har taget den vej. Vi tror meget på at vores gode samarbejde med rigtig mange klubber, kan gøre, at de får et fint løft, siger Troels Bech til 3point.dk.

Joel Kabongo har underskrevet sidste år en femårig kontrakt, således at han er tilknyttet Brøndby til udgangen af 2021.

Superliga

Mere Superliga

Fokus