• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Udlejet AGF-back udgik i 1. divisionsdebut: Man skal lige omstille sig

Foto: Getty Images

Daniel Thøgersen oplevede højere tempo for AGF i Superligaen, men til gengæld er der mange nærkampe og tacklinger med Næstved i 1. division.

Af Anders Dehn

I forvejen sad Casper Højer tungt på venstre back i AGF, og i sommer kom den australske landsholdsspiller Alex Gersbach til klubben. Det skubbede unge Daniel Thøgersen langt væk fra spilletid.

Derfor skiftede han, kort før transfervinduet lukkede, til Næstved BK på en lejeaftale. Her debuterede han søndag, da holdet søndag slog FC Roskilde 1-0 på hjemmebane, men måtte udgå med ti minutter igen, efter han havde fået en stempling på foden.

Det var på sin vis retvisende for Thøgersens første oplevelse med 1. division, for mens det går hurtigere i Superligaen, skal man bruge sin krop mere i 1. division.

- Der er mange nærkampe. Nu har jeg spillet fire Superliga-kampe her i efteråret (det var nu i foråret, red.), hvor det går lidt hurtigere. Der er ikke lige så mange nærkampe og tacklinger, men det er højt niveau her, og man skal op på dupperne for at følge med. Man skal lige omstille sig, siger Daniel Thøgersen til sn.dk.

Den unge back skal spille resten af efteråret i Næstved, hvorefter han vender tilbage til AGF. Her har han kontrakt til sommeren 2020, og spørgsmålet er så, om han skal forlænge den. Han sagde i slutningen af august, at han ikke vidste, om han og AGF ville skrive en ny kontrakt.

- Der har været en åben dialog om det (fremtiden, red.), men der er ikke kommet noget konkret endnu. Så jeg tager det bare dag for dag, og så må vi se, hvad der sker, lød det fra Thøgersen til tipsbladet.dk.

Superliga

Mere Superliga

Fokus