• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicklas Grodt Degn

Ukrainsk profil fortsætter i Vejle: Havde muligheden for at ophæve

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejles lynhurtige ukrainske fløj Sergiy Gryn fortsætter i Nørreskoven. Han havde ellers muligheden for at smutte efter nedrykningen fra Superligaen, men har i stedet valgt at underskrive en ny kontrakt.

Af Nicklas Grodt Degn

Med Vejle Boldklubs nedrykning fra Superligaen havde en af holdets profiler i foråret, Sergiy Gryn, muligheden for at bryde ud af sin kontrakt. I maj rapporterede et ukrainske medie, at det ville blive tilfældet for Gryn, men sandheden viser sig nu at være en anden.

Gryn bliver i Vejle og har endda underskrevet en ny to-årig kontrakt med klubben. Det bekræfter Vejle Boldklub selv på sin hjemmeside, hvor klubben også bekræfter Gryns kontraktsituation efter nedrykningen.

– Sergiy Gryn har haft muligheden for at fortsætte karrieren andetsteds, men han har valgt at tage udfordringen op i VB, og det er et stærkt signal at sende. Vi har indgået en ny to-årig aftale med Gryn, og han bliver en nøglespiller i de kommende sæsoner. Han brugte den første del af foråret på at komme i kampform, og siden så vi, at der er et stort uforløst potentiale i ham. Han kom efter en længere skadespause i 2018, og vi har en forhåbning om, at han kun bliver bedre i fremtiden, siger teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, til klubbens hjemmeside.

Gryn kom til Vejle i januar og gjorde i foråret opmærksom på sig selv med en enorm speed og driblefærdighed. Den 25-årige fløjspiller har ungdomslandskampe for Ukraine og har en fortid i Shakhtar Donetsk.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.