• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Vejle Boldklub henter svensk midtbaneprofil

Vejle Boldklub henter svensk midtbaneprofil
Foto: Vejle Boldklub

Superliga-nedrykkerne fra Vejle Boldklub har fået ny nummer 10.

Af Ole Hoffskov

Vejle Boldklub har mistet en række profiler efter nedrykningen til NordicBet Ligaen, men det bliver helt sikkert et slagkraftigt mandskab, holder stiller op med, når det går løs i den næstbedste række.

Seneste tilføjelse til truppen er svenskeren Diego Montiel, der mandag er blevet præsenteret på en to-årig aftale. Midtbanespilleren har senest været i belgiske KFCO Beerschot, men han fik sin kontrakt ophævet, og dermed er han hentet til Nørreskoven på en fri transfer.

Diego Montiel er 24 år.

– Diego Montiel er en spiller, der tidligere har bevist sig på NordicBet LIGA-niveau i Sverige. Med tilgangen af ham, så giver vi trænerstaben flere muligheder på de centrale positioner på banen, hvor vi har været lidt smalle efter afgangen af Vladlen Yurchenko og Melker Hallberg. Montiel kan både begå sig på en to mandsmidtbane, men også spille i en 4-3-3-formation. Han er en fleksibel spiller, som arbejder mellem boksene. Han vil gerne have bolden og kan søge løsninger med den.

- Vi får en spiller der kan åbne modstanderens forsvar op med sit gode blik for spillet og ikke mindst, så får vi en spiller, der er rigtig farlig på dødboldene. Noget vi har savnet i Vejle Boldklub. Vi er glade for, at en spiller med den erfaring og muligheden for andre tilbud, har valgt Vejle Boldklub. Diego Montiel er på vej ind i sin bedste fodboldalder og nu skal vi sammen få det maksimale ud af de kommende sæsoner, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i VB.

Svenskeren får nummer 10 i Vejle Boldklub og ser frem til at tørne ud i den røde trøje.

- Jeg har hørt mange ting om klubben og der er to ting, der tænder mig ved valget af Vejle Boldklub. Klubben har nogle meget dedikerede fans, og det er et pres på klubben for at levere. Jeg kan godt lide det pres, og jeg kan godt lide at fodbold betyder noget. Klubben står foran en meget vigtig sæson, og jeg tror på, at jeg sammen med mine holdkammerater kan sørge for at ambitionerne bliver opfyldt. Jeg ser frem til at byde mig til og vise mine kvaliteter frem i Nørreskoven, lyder det fra Montiel.

Diego Montiel har en fortid i klubber som Brommabojkarna, Dalkurd og Örgryte. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus