• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Vejle har sagt farvel til profiler: De følte sig for gode til at være i klubben

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kjartan Finnbogason er fint tilfreds med, at Vejle Boldklub har sagt farvel til Imed Louati og Allan Sousa denne sommer.

Af Victor Risager

Vejle Boldklub rykkede i sidste sæson ud af Superligaen, og efter nedrykning til 1. division har klubben fra Nørreskoven sagt farvel til et par af deres profilerede offensivspillere.

Brasilianske Allan Sousa var Vejles topscorer i sidste sæson med 10 sæsontræffere, men han er blevet udlejet til belgiske Sint-Truidense VV. Derudover er Imed Louati, der var en stor profil for Vejle i 1. division, også blevet afskibet.

Og de afgange har Vejle-angriberen Kjartan Finnbogason det fint med, fortæller han til Vejle Amts Folkeblad.

- VB er sikkert ikke færdig med at købe ind endnu, men jeg har det fint med de ændringer, der er sket. Allan Sousa og Imed Louati er væk, men de følte sig for gode til at være i klubben, og så er det fint, at de har fundet nye klubber, siger Finnbogason og fortsætter:

- Sådan var det også i min tid i AC Horsens. Jeg er vant til at give alt for klubben. Hvis vi skal tilbage i Superligaen, skal det ske med sultne spillere.

Kjartan Finnbogason fortæller desuden i samme interview, at han kunne se sig selv spille i Vejle Boldklub resten af sin karriere, og at han har planer om at blive boende i Danmark efter karrieren.

Vejle Boldklub indledte sæsonen i 1. division med at spille uafgjort på udebane mod Fremad Amager. I den kamp udlignede netop Finnbogason til 2-2 dybt inde i overtiden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus