• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Benjamin Lillelund

Vejle-kaptajn: Fremad Amager er outsider i topkampen

Jacob Schoop forudser, at Fremad Amager bliver en hård konkurrent om pladsen til Superliga.

Af Benjamin Lillelund

Der er næsten garanti for et kæmpe hundeslagsmål om oprykning til Superligaen i år. Der er nemlig kun en enkelt billet til landets bedste række på spil blandt 1. divisionsklubberne denne sæson.

Årsagen skal findes i, at der Superligaen skæres ned til 12 hold igen. Blandt favoritterne til oprykning bliver Vejle Boldklub, Viborg FF og Vendsyssel FF hyppigst nævnt, men førstnævntes anfører spår, at flere hold kan blande sig.

- Jeg ser vores første modstander, Fremad Amager, som outsider i topkampen, og så vil jeg sige Viborg og Vendsyssel. Men der er også HB Køge, som har fået flere nye og spændende spillere, og Fredericia er normalt også et hold, som spiller med. Desuden kommer der altid ét eller andet hold, ingen regnede med, som overrasker positivt, siger Jacob Schoop til vafo.dk.

Fremad Amager og Vejle Boldklub møder hinanden i dag i den første runde af 1. division.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.