• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

To Vejle-profiler tvivlsomme til oprykningskamp

To Vejle-profiler tvivlsomme til oprykningskamp
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Både Nicolaj Madsen og Imed Louati risikerer at måtte sidde over, når Vejle Boldklub på søndag kan spille sig tilbage til Superligaen. Ylber Ramadani er helt sikkert ude.

Af Anders Dehn

Hvis man var i tvivl om, at Superliga-feberen har spredt sig i Vejle og omegn, skulle man bare overvære gårsdagens kamp fra Vejle Stadion, hvor smittefaren var på sit højeste. Over 10.000 tilhængere var mødt frem og satte dermed tilskuerrekord på det nye Vejle Stadion, da hjemmeholdet slog FC Fredericia.

Årsagen var, at VB kunne sikre sig oprykning til Superligaen efter ni års fravær. Og så gjorde det nok heller ikke noget, at der var sommervejr og gratis entré.

Læs også: Vejle et skridt tættere på Superligaen

Vejle-spillerne gjorde deres ved at vinde 1-0 over FC Fredericia, men Esbjerg fB vandt også i Skive, så spændingen udløses først på søndag i sidste runde af 1. division. Her risikerer Vejle dog at måtte undvære tre profiler.

Helt sikkert er det, at Ylber Ramadani sidder over med karantæne, og foruden den stærke midtbanemand kan også Imed Louati og Nicolaj Madsen ende med at sidde ude. Louati var ikke med mod Fredericia, og selv om han regner med at spille, ved han det først med sikkerhed om et par dage.

Madsen blev skadet i gårsdagens kamp og ved endnu ikke, hvor slemt det står til med foden.

- Nu skal foden scannes (torsdag, red.), og inden scanningen er det svært at sige, om jeg bliver klar eller ej, siger han til Vejle Amts Folkeblad.

Til gengæld vender Mads Lauritsen tilbage fra karantæne, mens der er en chance for, at Nicolaj Ritter også bliver sin skade kvit. Vejle møder i sidste runde Thisted FC på udebane, mens Esbjerg, der er tre point efter VB, får besøg af HB Køge.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus