1. division

Vejle tabte norsk test: Vi spiller ikke godt i alle 90

Vejle fik ikke konstant godt spil ud af en testkamp mod norske Haugesund, hvilket ærgrerede cheftræneren.

Superliga-nedrykkerne fra Vejle Boldklub ligger lunt i svinget til en hurtig retur til den bedste række. De topper NordicBet Ligaen og søndag blev landskampspausen så brugt på at pudse formen af mod norske Haugesund.

Det gik dog ikke helt som håbet. Vejle tabte 2-4 til holdet, der ligger nummer otte i den bedste norske række, Eliteserien.

- I anden halvleg spillede vi bedre, men et godt hold spiller godt i alle 90 minutter, og det gjorde vi ikke, sagde Vejle-træner Constantin Galca efter kampen til vafo.dk.

Vejle kom foran på et mål af angriberen Vitinho, men siden vendt Haugesund kampen til 3-1 til nordmændene. Vejles Diego Montiel reducerede til 3-2 inden Haugesund mod slutningen lukkede kampen til 4-2.