• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Vendsyssel FF kan gå på dobbeltrov i FC Twente

Vendsyssel FF er tæt på at hente to spillere fra FC Twente til Nordjylland.

Af Ole Hoffskov

Vendsyssel FF har mandag taget afsked med Benjamin Lund og Alexander Juel Andersen, der er blevet udlejet til henholdsvis B. 93 og OB, mens den tidligere U21-landsholdsspiller Jakob Blåbjerg er kommet til fra AaB, men dermed er nordjyderne ikke klar til at sætte det endelige punktum for transfervinduet.

Der er hollandsk blod på vej til Superliga-nedrykkerne, erfarer tipsbladet.dk.

Vendsyssel FF er tæt på at forstærke sig med hele to spillere fra FC Twente. Det drejer sig om den 23-årige back Jeroen van der Lely og den 24-årige midtbanespiller Jelle van der Heyden.

Ingen af de to spillere har udsigt til minutter i FC Twente, men det kan Vendsyssel FF tilbyde de to hollændere, og der arbejdes på højtryk på at lukke begge aftaler, inden transfervinduet smækker i ved midnat.

Både Jelle van der Heyeden og Jeroen van der Lely har været i FC Twente hele karrieren, og det er tidligere blevet til masser af spilletid for duoen. Førstnævnte har optrådt 58 gange for klubbens førstehold, mens Jeroen van der Lely står noteret for 78 kampe

Vendsyssel FF er næstsidst i NordicBet Ligaen efter syv runder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...