• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicklas Grodt Degn

Vendsyssel henter lokal kending ind som assistent

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-nedrykkerne fra Vendsyssel har nu en del af det kommende trænerteam klar. Nordjyske Henrik Larsen kommer til fra en assistentrolle i Thisted FC.

Af Nicklas Grodt Degn

Vendsyssel FF står foran at skulle forme et nyt trænerteam og nu er den ene vigtige brik på plads. Superliga-nedrykkerne tilknytter 55-årige Henrik Larsen som assistenttræner. Han kommer lige fra et lignende job hos Thisted FC i 1. division.

- Det har været vigtigt for os, at vi har fået en nordjyde ind som assistent. Og valget faldt helt naturligt på Henrik Larsen. Han har en rigtig god ballast og erfaring som træner – både som chef og assistent – og så kender han området og divisionerne særdeles godt, siger sportsdirektør Ole Nielsen til Vendsyssel FF’s hjemmeside.

Kort inden de to Superliga Playoff-kampe mod Lyngby, som Vendsyssel tabte, fyrede klubben trænerduoen Jens Berthel Askou og Mike Tullberg. Peter Enevoldsen og Jan Michaelsen stod i spidsen for holdet i de to kampe mod Lyngby i det, der var tiltænkt at være en midlertidig løsning.

Henrik Larsen har udover Thisted tidligere været i Vejgaard Boldklub og Lindholm IF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus