• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kristian Porse

Viborg-anfører efter pointdeling: Frustrerende at vi ikke vinder

Jeppe Grønning var frustreret over, at holdet ikke formåede vinde tirsdagens opgør mod Silkeborg IF.

Af Kristian Porse

Tirsdag aften spillede Silkeborg IF og Viborg FF 2-2 i topbraget i NordicBet-ligaen på JYSK Park i Silkeborg. Gæsterne fra Viborg fik ellers en glimrende start, og de var efter 13 minutters spil foran 0-2 med total dominans. 

En tvivlsom kendelse satte dog gang i Silkeborg-mandskabet, og det frustrerer Jeppe Grønning, som ikke forstår, hvorfor dommeren valgte at dømme inddirekte frispark. Samtidig udtrykte Grønning frustration over, at holdet ikke formåede at vinde kampen. 

- Det er frustrerende, at vi ikke vinder kampen. Vi har fuldstændig styr på dem i første halvleg. Jeg synes, at det er en skandale, at de kommer med i kampen. Det er selvfølgelig ikke kun på grund af den kendelse, men jeg synes det er helt vanvittigt, at han tænker, at Trier vil spille vores keeper der, siger han til TV3 Sport. 

Selvom Viborg-anføreren var skuffet over kendelsen, understregede han, at holdet selv skulle have afgjort tingene i anden halvleg.

- Vi skal stadigvæk gøre det færdigt i anden halvleg. Vi formår bare ikke at stikke kniven ind til sidst, siger han til TV3 Sport. 

Det uafgjorte resultat betyder, at Viborg fortsat ligger på andenpladsen i 1. Division blot et enkelt point efter Silkeborg. Der er dog stadigvæk to runder tilbage af sæsonen til at lave om på det. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus