• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Sylvester Guldberg Røn

Viborg-anfører forsvarer fyret trænerduo: Har taget en stor tørn

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Viborg FF-anfører Jeppe Grønning har ondt af den fyrede trænerduo i klubben, men han erkender, at det er spillets regler.

Af Sylvester Guldberg Røn

Viborg missede søndag oprykningen til Superligaen for andet år i træk, da de tabte med 0-2 på hjemmebane til Hobro. Da nordjyderne havde vundet det første opgør med 1-0, var der altså ikke meget spænding om, hvem der tog den sidste Superliga-plads til næste sæson. 

Den missede oprykning fik mandag konsekvenser, da ledelsen i Viborg fyrede cheftræner Steffen Højer og assistent Ralf Pedersen. Holdets anfører Jeppe Grønning forsvarer den fyrede trænerduo, men han forstår samtidig beslutningen. 

- De har virkelig taget en stor tørn, men desværre lykkedes vi ikke med at nå de resultatmæssige målsætninger, og det er derfor, at vi er endt sådan her. 

- Det er vildt ærgerligt, for det er to personer, som jeg rigtig godt kan lide. Og det får det bare til at gøre endnu mere ondt, at de ender med ansvaret for det hele. De er kommet med alt, hvad de kunne og har gjort det i klubbens ånd, men det lykkedes ikke at fuldføre vores mål, siger Jeppe Grønning til Viborg Stifts Folkeblad.

Det er endnu uvist, hvem der overtager tøjlerne i Viborg FF. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus