• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Viborg forlænger med anføreren: Vigtigt for mig at blive en del af historien

Foto: Allan Høgholm/Getty Images

Jeppe Grønning forbliver Viborg-spiller til 2022. Anføreren, hvis gamle kontrakt var tæt på udløb, har skrevet under på en aftale til 2022.

Af Anders Dehn

Jeppe Grønning kunne frit forhandle kontrakt med andre klubber, men han har netop forpligtet sin fremtid til 1. divisions førerhold. Anføreren har således forlænget sin aftale til 2022.

Horsens Folkeblad skrev ellers for nylig, at Bo Henriksen og co. var interesseret i at hente den 27-årige midtbanemand til klubben, men den mulighed han Grønning nu begravet. Han er da også indstillet på at blive i Viborg i lang tid.

- Jeg var 21 år, da jeg kom hertil, og dengang var det måske bare et skridt i min karriere, men siden hen er både klubben og byen blevet min egen. Jeg har det sådan, at jeg vil gå all in her, og det er vigtigere for mig at være her i mange år og blive en vigtig del af klubben og historien fremfor at skifte rundt og være en lille del af flere klubber, siger Jeppe Grønning til klubbens hjemmeside.

Også fra den anden side af forhandlingsbordet lyder der tilfredse gloser. Administrerende direktør Morten Jensen:

- Jeppe er både en vigtig spiller og en vigtig person, hvor han i sin rolle som anfører har stor betydning både på og uden for banen. Han er en kulturbærer og en fighter, som er karakteriseret af de værdier, vi har i klubben, og han er vellidt blandt alle i og omkring Viborg FF. Det er en vigtig kontraktforlængelse og også et signal fra Jeppe om, at vi er på rette vej igen.

Jeppe Grønning har været i Viborg siden 2012 og spillet 183 kampe for klubben, der fører 1. division med fire point ned til Silkeborg IF.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.