• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Viborg henter backprofil i Fredericia

Viborg henter backprofil i Fredericia
Foto: Viborg FF

Mikkel Knudsen skal de næste to et halvt år repræsentere Viborg FF. Backen skifter fra FC Fredericia.

Af Anders Dehn

I foråret skal kampen om oprykning til Superligaen afgøres, og et af de hold, der satser på at lykkes, er Viborg FF. Klubben overvintrer på syvendepladsen, men har i januars transfervindue oprustet med flere spillertilgange.

Den nyeste af slagsen er Mikkel Knudsen, der kommer til Viborg fra FC Fredericia. Den 24-årige back har fået en kontrakt til sommeren 2020, og han glæder sig over skiftet.

- Jeg er rigtig glad for at være her, og meget glad for, at Viborg har givet mig denne mulighed. Det er en stor klub, og en klub med ambitioner, som jeg ser frem til at blive en del af. Jeg har fået et super indtryk af det hele, så det var ikke svært at sige ja. Nu glæder jeg mig til at lære drengene at kende og komme i gang med at spille fodbold her, siger han til klubbens hjemmeside.

Knudsen ligner en erstatning for Mikkel Kallesøe, der i efteråret var udlejet til klubben, men som nu er vendt tilbage til Randers FC. Den nye mand i defensiven får, som traditionen byder, rosende ord med på vejen fra sin nye sportschef.

- Mikkel er en rigtig stærk forsvarsspiller, som vi ser meget frem til at få ind på holdet. Han har udviklet sig helt vildt det seneste år, og har i denne sæson været en markant profil i Fredericia, og vi tror selvfølgelig på, at han kan fortsætte sin udvikling i vores miljø. Han er stor og stærk, har masser af gennembrudsstyrke og så er han også ret målfarlig. Samtidig er han en topseriøs og meget professionel fyr, som jeg er sikker på vil passe godt ind hos os, siger Jesper Larsen.

Foruden Knudsen har Viborg FF forstærket truppen med Vendsyssel FF-topscoreren Christian Moses, den newzealandske stopper Nikko Boxall og FC København-spillere Nicklas Røjkjær. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus